Методи за плащане

Начини на плащане

1. С наложен платеж: при избор на този тип плащане, потребителите на SBB-BG.COM заплащат стойността на покупката и  цена за доставка до офис на ЕКОНТ или цена за доставка до адрес на купувача, която се уточнава допълнително по телефона, в зависимост от параметрите на поръчаните артикули, на куриера при получаване на пратката.

 

2. По банков път: при избор на този тип плащане, потребителите на SBB-BG.COM заплащат стойността на покупката по банковата сметка на СББ Груп ООД; стойността на доставка до офис на ЕКОНТ- или цена за доставка до адрес на купувача, която се уточнава допълнително по телефона, в зависимост от параметрите на поръчаните артикули, се заплаща на куриера при получаване на пратката. 

Преводът се извършва по банковата сметка на фирма СББ Груп ООД, както следва:

 

Име на банка: Обединена българска банка АД

Адрес на банка: гр. София

Име на бенефициент: СББ Груп ООД

Сметка номер: BG79 UBBS 8002 1056 6006 30

BIC : UBBSBGSF

 

При извършване на превод задължително указвайте номера на поръчката.

 

3. Със системата ePay.bg: при избор на този тип плащане,потребителите на SBB-BG.COM заплащат стойността на покупката чрез системата ePay към СББ Груп ООД; стойността на доставка до офис на ЕКОНТ- или цена за доставка до адрес на купувача, която се уточнава допълнително по телефона, в зависимост от параметрите на поръчаните артикули, се заплаща на куриера при получаване на пратката. За да може да ползвате този начин на плащане е необходимо да имате регистрация в системата ePay.bg. За повече информация проверете на сайта на www.epay.bg.

 

4. С кредитна или дебитна карта: при избор на този тип плащане, потребителите на SBB-BG.COM заплащат стойността на покупката, направена на сайта www.sbb-bg.com; стойността на доставка до офис на ЕКОНТ или до адрес на купувача, която се уточнава допълнително по телефона в зависимост от параметрите на поръчаните артикули, се заплаща на куриера при получаване на пратката. Системата автоматично Ви пренасочва към сигурен сървър на системата за междубанкови разплащания – Борика. Данните за картите Ви се обработват единствено и само в системата за разплащане на Борика, и СББ Груп ООД в никой момент не разполага с тези данни, не ги съхранява и обработва. След извършване на плащане или отказ от такова, системата автоматично Ви връща на сървъра на SBB-BG.COM. 

 

5.Отложено плащане 'Плати после'

 

'Плати после' е услуга, предназначена за тези клиенти, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента. Този метод дава възможност на клиентите да отложат плащането на своята поръчка с 15 календарни дни след получаване на стоката без никакво оскъпяване. При одобрение от 'Плати после', клиентът НЕ заплаща поръчката си на куриера при доставка, а има 15 календарни дни да върне сумата с 0 лв. оскъпяване. При избор на този тип плащане, потребителите на SBB-BG.COM заплащат стойността на покупката (услугата е валидна за поръчки над 50лв); Стойността на доставка до офис на ЕКОНТ или адрес на клиента, която се уточнява допълнително по телефона, в зависимост от параметрите на поръчаните артикули, се заплаща на куриера при получаване на пратката.

Ако сте пълнолетни, с доказани доходи, добра кредитна история и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лв., то покупка с 'Плати после' е идеалната алтернатива за Вас.

Как да направите поръчката си с отложено плащане 'Плати после'?

1) Избирате продукта, който желаете да поръчате и го добавяте в кошницата. 

2) От възможните опции за плащане, изберете 'Плати после' и натиснете бутона 'Поръчай'.

3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане 'Плати После'. След това натиснете бутона 'Завърши поръчката'.

4) До минути получавате становище за одобрение за покупка с 'Плати после'.

5) След като получите заявената от Вас стока, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване.

 

Условия за възстановяване на заплатени от Клиента суми

Начин на възстановяване:

Възстановяване  може да стане с замяна на стоката, избор на друга стока или с кредитна операция по сметка на картата на Клиента.

Ако Клиентът установи, че избраната стока не съответства на исканата от него, то тя може да бъде подменена с друга, но разходите за куриерските услуги при процедурата по подмяна стоката са за сметка на Клиента.

При връщането на стока от страна на клиента, и с предварителното съгласуване от страна на SBB-BG.COM, курирерските услуги по транспортирането на стоката от магазина до клиента са изцяло за сметка на Клиента.

Фирма СББ Груп ООД, като собственик на онлайн магазин SBB-BG.COM се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 30 календарни дни от датата, на която стоката е получена обратно, или да я подмени.

Възстановяването на сумата става по банков път в сметка, допълнително предоставена от Клиента.

Ако покупката е направена с карта, връщането на сумата е с кредитна транзакция по картата.

Разходите по транспортирането са за сметка на Купувача.

В случай, че Клиентът получи стоката във вид, несъответстващ с условието на доставка, или друга стока, различна от поръчаната, фирма СББ Груп ООД, като собственик на он лайн магазин SBB-BG.COM,  подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на  14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, Купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия упоменати в гаранционната карта.

При ВСИЧКИ случаи на връщане на стока, трябва да бъде предварително уведомен представител на SBB-BG.COM. Разходите за курирерски услуги по получаване и връщане на стоката са за сметка на клиента.

При нарушения на външния вид на стоката възникнали при транспорта е необходимо да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Методи за плащане и доставка


     

 

Офис Благоевград

Благоевград

Николай Богданов,

Търговски мениджър

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Моб .+359 882 11 11 82

 

Онлайн магазин :+359 885 739 903

Офис Варна

ул. Коево 3

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Тел. +359 52 510 363

Моб. +359 884 25 10 10

Моб. +359 882 51 51 55

Онлайн магазин :+359 885 739 903