Под наем

Основана през 1991 г., Comas & Partners e Испанският лидер на пазара в областта прибори за хранене , Насочени в създаването на нови колекции всяка година на все по - достъпни цени . Благодарение на Огромни инвестиции в нови машини Comas & Partners увеличава производствения капацитет и подобрява качеството на своите продукти с всяка изминала година . Това гарантира на компанията постоянно качество на продуктите , като се започне от суровината до крайният детайл .

Porcelite е порцелан направен от продукт HARD PASTE , които гарантира дълготрайност и високо качество на изделията . Продукти те са произведени при температура от на 1250 градуса Целзий . Това прави порцелана устойчив на драскане и чупливост , подходящ избор при кетъринг . Porcelite поддържа не само топлината на ястията, но и е устойчив при температурни промени, подходящ за използване в микровълнова фурна и съдомиялна машина . С високо качествената си глазура, която не е пореста и не поема мазнини и миризми се гарантира изключителна хигиена.

http://www.sbb-bg.com/store/index.php/porcelite

Червената боровинка е много малък вечнозелен храст, висок до 20 — 40 см. с ядливи плодове. Среща се на височина над 700 метра и е изключително устойчив на ниски температури. Плодовете на боровинката са богати на витамини, микроелементи, минерали, дъбилни вещества, мастни киселини — Омега 6, Омега 3. Те са изключително мощен антиоксидант. Поради тяхното ценно хранително съдържание и полезни свойства в началото на 21 век те са признати за част от така наречените Супер храни .Червените боровинки са изключително популярни в САЩ и Канада. Сокът от червената боровинка е сред най-популярните безалкохолни напитки на Северния Американски Континент. Той е в състава на световноизвестни коктейли и миксери като Sex on the Beach, Cosmopolitan .

Ocean Spray е сформирана през 1930 г. от трима производители .Първият продукт на компанията е желиран сос от червени боровинки, следван от първоначалния Ocean Spray Cranberry Juice , който ударя рафтовете на магазините в началото на 1930-те години , по - късно и коктейл баровете в САЩ , като се започва с дълга традиция на качество, иновации и успех . Останалото, както казват, е история.......

 
 

http://www.sbb-bg.com/store/index.php/2015-07-21-12-14-10/no-category/ocean-spray-en

 

Barproducts са всички онези неща ( bar stuff ) , без който работата зад бара би била доста по - трудна и бавна  . U.S.A. продукти за бар внос от SBB Group ltd.  за България 

 

 Вижте всички продукти на BarProducts

Методи за плащане и доставка


     

 

Офис Благоевград

Благоевград

Николай Богданов,

Търговски мениджър

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Моб .+359 882 11 11 82

 

Онлайн магазин :+359 885 739 903

Офис Варна

ул. Коево 3

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Тел. +359 52 510 363

Моб. +359 884 25 10 10

Моб. +359 882 51 51 55

Онлайн магазин :+359 885 739 903